Prekid zbog selfija, na tribinama i albanska zastava

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid zbog selfija, na tribinama i albanska zastava

LONDON - Fudbalska utakmica Lige Evrope između Totenhema i Partizana u Londonu bila je u višeminutnom prekidu zbog pojedinačnih upada navijača na teren, a incident je bizaran pošto su ga izgrednici, po svemu sudeći, napravili iz markentinških razloga.

Naime, sve tri osobe, koje su u različitim razmacima uletjele na teren, nosile su istu majicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << s natpisom "Basbud FC" i željeli su da se fotografišu sa domaćim igračima, odnosno da naprave selfi.

Kada je treći navijač uletio na teren sudija Jevgenij Aranovski iz Ukrajine poslao je u 41. minutu igrače u svlačionicu, a utakmica je nastavljena nakon što je organizator uspostavio kontrolu situacije i onemogućio dalje ispade.

Međutim, na tribini stadiona Vajt Hart Lejn istaknuta je albanska zastava sa očiglednom namjerom pojedinaca da isprovociraju fudbalere Partizana.

Zbog ovih incidenata Totenhem je kao domaćin utakmice skoro sigurno suočen sa disciplinskom istragom Evropske fudbalske unije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Selfi »prekinuo« utakmicu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2014

LONDON- Fudbalska utakmica Lige Europe između Totenhama i Partizana u Londonu je bila u višeminutnom prekidu zbog pojedinačnih upada navijača na teren, a incident je bizaran pošto su ga po svemu sudeći, napravili iz marketinških razloga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.