Požar na nedovršenoj zgradi u Londonu

Izvor: RTS, 02.Jul.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na nedovršenoj zgradi u Londonu

Veliki plamenovi izbili su iz potpuno novog stambenog bloka u istočnom Londonu. Požar je izbio nakon što su se zapalili solarni paneli na vrhu zgrade koja je još u izgradnji.
Prema pisanju britanskog Dejli mejla krov na zgradi je potpuno zahvaćen vatrenim plamenovima i delimično se obrušio.

Na licu mesta nalazi se 80 vatrogasaca, ali i okupljeni građani koji gledaju požar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na toj petospratnici.
Kako se navodi, moderna stambena zgrada, koja je još u izgradnji, sadrži pet ulaza i 19 stanova od kojih svaki vredi milion funti.
Jedan od svedoka, kazao je da je pola krova u plamenu, a da se polovina obrušila.
Od požara u Grenfel Taueru u Londonu, 14. juna, u kome je najmanje 80 osoba poginulo, a stotine ostalo bez domova, britanski vatrogasci su pojačali mere opreza.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Požar na krovu neuseljene novogradnje u Londonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2017

Veliki požar izbio je na krovu neuseljene novogradnje u istočnom Londonu, gde su se zapalili solarni paneli, javljaju danas britanski mediji.Kako javlja list Dejli mejl (Daily Mail) krov zgrade Bou Vorf je zahvaćen vatrom...Pozivajući se na investitore, mediji navode da se radi o rezidencijalnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.