Izvor: SEEcult.org, 09.Jan.2012, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljnije na Sveta čudovišta

Ulaznice za predstavu "Sveta čudovista" londonskog Sadlers Vels Teatra, koju će Silvi Gilem (Sylvie Guillem) i Akram Kan (Khan) izvesti krajem marta na otvaranju devetog Beogradskog festivala igre (BDF), u pretprodaji su još samo do 23. januara. Ulaznice za tu kultnu predstavu moguće je nabaviti u pretprodaji po ceni od 1.900 i 2.200 dinara na blagajnama Opere i teatra Madlenianum u Zemunu i u Knez Mihailovoj.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Akram Kan i Silvi Gilem na BFI

Izvor: B92, 10.Jan.2012, 14:40

Jedna od najvećih zvezda svetske baletske scene Silvi Gilem, francuska balerina internacionalne karijere, prvi put će gostovati u Srbiji u martu na 9.B eogradskom festivalu igre...Gilem će 28. i 29. marta na sceni zemunskog Madlenianuma dva puta odigrati "Sveta čudovišta" sa našoj publici već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.