Potvrđeno, pao je dogovor, Čelsi na kraju isterao svoje, evo koliko košta Azar!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, pao je dogovor, Čelsi na kraju isterao svoje, evo koliko košta Azar!

Engleski mediji prenose nove informacije.

Pouzdani "Skaj Sports" iz svojih izvora prenosi da su Čelsi i madridski Real postigli dogovor oko transfera Edena Azara.

Već neko vreme je jasno da će Belgijanac karijeru nastaviti u Madridu, ali dva kluba nikako nisu uspevala da se dogovore oko obeštećenja.

Sada su pronašli zajednički jezik, Čelsi će odmah zaraditi 100 miliona evra, ali to nije sve.

Navodno su "Plavci" sa Realom dogovorili i razne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bonuse, koji bi mogli da unesu značajne količine novca u kasu kluba iz Londona, prenosi "Skaj".

Čelsi je hteo da zaradi 150 miliona evra na odlasku Edena Azara, dobili su 50 manje, ali na ruke, dok bi na ime raznih bonusa mogli na kraju da dobiju i celu traženu cifru.

Čini se da su tako napravili strašan posao, zaradiće ogroman novac od prodaje igrača koji je izrazio želju da ide, a pritom je imao još samo 12 meseci ugovora sa klubom.

Biće i u Realu zadovoljni, Azar je dugi niz godina želja predsednika Pereza, sada će konačno poneti dres "kraljevskog" kluba i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za četu Zinedina Zidana.

Azar će biti četvrto pojačanje Reala ovog leta, kako su pre njega angažovani Rodrigo, Eder Militao i Luka Jović, a prema pisanjima medija u Španiji zarađivaće 15 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.