Posle ovoga volećete ga još više, dobri momak Kante ponovo oduševio Engleze, to se zove poštovanje!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovoga volećete ga još više, dobri momak Kante ponovo oduševio Engleze, to se zove poštovanje!

Frenk Kalid nije mogao da veruje, ali Francuz zna šta je pristojnost...

Ne prestaje da oduševljava. U svetu vrhunskog profesionalnog fudbala ne postoji tako jednostavan i običan lik, prava anti-zvezda, kao što je N'Golo Kante.

Sećate se kako je završio na večeri kod navijača Čelsija, uvek se trudi da im izađe u susret, takođe je veoma pošten, odbio je predlog kluba da sačuva porez, tako što će otvoriti račun u of-šor zoni.

Kante uživa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londonu, svuda gde se pojavi je omiljen upravo zbog tog odnosa, a sada je oduševio izvesnog Frenka Kalida kada se pojavio na venčanju njegove ćerke Hene i Rahila Malika.

Kalid je vlasnik jednog restorana u koji Kante odlazi, a kada je zaglavio u bolnici zbog srca i trostrukog baj-pasa, bio je šokiran kada je ugledao Kantea kraj svog kreveta, slavni fudbaler je došao da ga poseti i ohrabri, bilo je to u aprilu 2018.

Jasno, Kante je pozvan na svadbu, ali se izvinio i rekao da mora da se javi u reprezentaciju jer sledi pauza i internacionalni vikend.

Ipak, oslobođen je obaveze, zbog povrede, on nije zaboravio na poziv i pojavio se na venčanju.

"Bilo je sjajno, ostao je do samog kraja, lepo smo se proveli, potpisivao je autograme, a svi gosti su se slikali sa njim", rekao je oduševljeni otac, koji kaže i da je ćerka bila zadovoljna, jer je Kante iznenadio...

A opet, kako se priča, on nije mogao ni da zamisli da se ne pojavi, kada je već slobodan, jer smatra da je čast što ga je Kalid pozvao na svadbu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.