Posle debakla u Londonu, Crvena zvezda stiže u Surdulicu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle debakla u Londonu, Crvena zvezda stiže u Surdulicu

Nakon poraza (5:0) od Totenhema u Ligi šampiona, aktuelni šampion Srbije i lider Superlige Crvena zvezda igraće u subotu, 26. oktobra u Surdulici protiv domaćeg Radnika, trenutno 13. ekipe na tabeli. Karte po cenama od 200, 300 i 500 dinara su u prodaji.

Radnik u ovu utakmicu ulazi posle prolaska u četvrtfinale Kupa Srbije i pobede nad OFK Beogradom (2:1). Trener Nenad Vanić kaže da o >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči i da svi znaju šta ih čeka u subotu.

Nezgodni trenuci su za obe ekipe. Iza sebe imamo jedan poraz koji nam je, nadam se, nakratko presekao pozitivan niz, ali imamo pobedu u Kupu. Sa druge strane, Zvezda je imala težak poraz u Ligi šampiona i to nam je zajedničko. Ekipa Radnika će biti spremna za veliku borbu, bez obzira na ime protivnika, mi moramo dati sve od sebe da se isprsimo pred velikim rivalom i ulazimo u tu utakmicu sa idejom da napravimo dobar rezultat - kaže Vanić.

Trener Nenad Vanić i Uroš Stojanović na konferenciji pred duel sa šampionom; foto: FK Radnik

Da se neće predati lako, potvrdio je i igrač Uroš Stojanović.

Znamo ko nam dolazi, ime i kvalitet velikog protivnika nam daje i dodatni motiv i dodatnu želju da se dokažemo i pružimo svoj maksimum, jer samo uz maksimum možemo do dobrog rezultata. Znamo da imamo kvalitet i naravno da želimo, naročito posle poslednje uatkmice, da pružimo dobru partiju. Bilo bi nam drago da imamo na tribinama što više navijača, itekako bi nam značila i podška i nadam se lepom ambijentu i dobrom rezultatu - kaže Stojanović.

Karte za ovaj meč u prodaji su od srede - cena za istočnu tribinu je 500, za zapadnu 300, a za severnu ili južnu 200 dinara.

Utakmica počinje u 15:30, a najavljen je prenos na Areni sport 1.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niški odbojkaši dočekuju "fenjeraša" u hali "Čair"

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019

Duel 4. kola Superlige odbojkaši Niša odigraće u subotu, 26. oktobra u hali "Čair" kada dočekuju poslednjeplasirani Novi Pazar, jedinu ekipu sa sva tri poraza. Nišlije tako imaju priliku da se vrate na pobednički kolosek, nakon poraza od šampiona Vojvodine.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.