Posao snova - sa 20 godina ocenjuje prvu klasu u avionima

Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao snova - sa 20 godina ocenjuje prvu klasu u avionima

Dvedesetogodišnjak Aleks Makeras ima posao iz svojih snova - putuje svetom ocenjujući komfor u novim avionima.

Putuje prvom klasom, a procenjuje komfor sedišta, uslugu, prostorije, uključujući tu i one za pilote i posadu.

Pre poletanja proverava VIP prostorije, tokom leta gurmanski meni i šampanjac. Zahvaljujući svom poslu posetio je sve kontinente.

Makeras živi u Londonu – kada ne leti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << – i radi kao analitičar avijacije. Oduvek je bio oduševljen vazduhoplostvom, i još kako dete je izučavao knjige i časopise posvećene avionima.

Sa 14 godina jedna radio stanica u Engleskoj primetila je njegov talent i odlučila da ga angažuje. Sa 16 godina na Skaj njuzu je gostovao kao stručnjak za avijaciju, prenosi Biznis insajder.

Aleksov posao je da testira nove avione pre nego što njima počnu da putuju putnici. Među tim avionima su i oni namenjeni državnim zvaničnicima, biznismenima, političarima.

.@MailOnline meet Alex Macheras — the man who travels the world on delivery flights & tries EVERY seat in the cabin. https://t.co/xLenBIHXLC

Either I got *a lot* taller overnight...or someone shrunk the A350... #asiana #a350 #airbusa350 #aviation #travel

A post shared by Alex Macheras (@alexlhr) on Apr 26, 2017 at 1:22am PDT

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.