Ponovo uspostavljeni letovi na Hitrou posle prekida zbog drona

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jan.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uspostavljeni letovi na Hitrou posle prekida zbog drona

Avionima je dozvoljeno večeras ponovo da poleću sa londonskog aerodroma Hitrou posle kratkog prekida zbog prijave o dronu, javili su aerodromski zvaničnici.

Ovo je objavljeno oko 90 minuta pošto je londonska policija danas dobila prijavu da je viđen dron  blizu aerodroma Hitrou.

Zvaničnici nisu dali detalje o suspenziji letova ali su najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će biti date dodatne informacije.

"Na osnovu standardnih procedura rada, u saradnji sa kontrolom leta i gradskom policijom nastavljeno je poletanje aviona s Hitroua posle kratkog prekida", saopštila je uprava aerodroma. Policija nije navela da li je istraga potvrdila da je dron zaista leteo blizu aerodroma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.