Pometnja kod palate: Kraljica i princ svakako nisu mrtvi

Izvor: Press, 04.Maj.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pometnja kod palate: "Kraljica i princ svakako nisu mrtvi"

Osoblje britanske kraljice Elizabete II sazvalo je hitan sastanak osoblja kraljevske porodice širom zemlje, ali "nema razloga za zabrinutost".
Foto:B92.net
To je prenela agencija AP pozivajući se na neimenovane izvore iz Bakingemske palate oko koje su se jutros okupili mediji.
Frans pres je ranije javio na licu mesta da su se mediji rano jutros okupili ispred Bakingemske palate, rezidencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << britanske kraljica Elizabete II u Londonu, posle novinskog članka da se "nešto neuobičajeno dešava u palati".
Desetak televizijskih kamera nalazi se ispred palate, a nekoliko ljudi širom zemlje, bliskih kraljevskoj porodici, pozvano je danas na sastanak "posle glasina o informacijama koje bi se odnosile na kraljicu ili njenog supruga, princa od Edinburga", preneo je tabloid Dejl miror. 

Izvori bliski Bakingemskoj palati rekli su AP-u da su i kraljica i njen suprug u sredu bili dobro. Elizabeta Druga se sastala sa britanskom premijerkom Terezom Mej dok je princ Filip viđen u londonskom klubu kriketa. 

Kraljica koja je nedavno napunila 91 godinu, vratila se u sredu u London posle boravka u dvorcu Vindzor na zapadu Londonu. 

Njen suprug, princ Filip u junu treba da napuni 96 godina. 

Novozelandski "Herald" dobio je zvaničnu izjavu iz palate u kojoj se navodi: "Možete sa sigurnošću da pretpostavite da kraljica i princ Filip nisu mrtvi". 

Kako piše CNN, ovakvi sastanci jesu retkost, ali nije neuobičajeno da se održavaju i nekoliko puta godišnje. 

"Priča se razvija, ali zasad nemamo informacija da je planirano neko važno obaveštenje", javila je američka mreža.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.