Policija u kući pevača Klifa Ričarda

Izvor: Beta, 14.Avg.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u kući pevača Klifa Ričarda

LONDON, 14. avgusta 2014. (Beta-AP) - Britanska policija saopštila je u četvrtak da, u vezi sa seksualnim optužbama, pretražuje kuću za koju se veruje da pripada čuvenom britanskom pevaču Klifu Ričardu.

Policija Južnog Jorkšira saopštila je da je osmorici policajaca odobren ulazak u kuću u Berkširu, u zapadnom Londonu, nakon što su policiji upućene seksualne optužbe "koje uključuju dečaka kome je u to >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << vreme bilo manje od 16 godina".

Ričard, kome je 73 godine, objavio je saopštenje u kojem odbacuje optužbe.

Klif Ričard jedan je od najpoznatijih britanskih muzičara i poznat je po uspešnoj karijeri i brojnim hitovima nastalim tokom više od pet decenija bavljenja muzikom. Prodao je 250 miliona ploča, a prva je rok zvezda koju je kraljica Elizabeta Druga proizvela u viteza, 1995. godine.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.