Policija u Londonu uhapsila čoveka koji je držao taoce

Izvor: Politika, 27.Apr.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Londonu uhapsila čoveka koji je držao taoce

LONDON – Engleska  policija uhapsila je danas muškarca u centru Londona posle prijave da on drži četiri osobe kao taoce i da preti da će se dići u vazduh.

Policija je formirala kordon od 300 metara oko poslovne zgrade i evakuisala više stotina osoba iz jedne od najprometnijih ulica u gradu, kao i područje u opsegu 100 metara od zgrade, u blizini Britanskog muzeja i Univerziteta London, u četvrti gde ima dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kancelarija i prodavnica, nakon što je taj čovek bacio kompjutersku opremu s petog sprata.

Očevici su ispričali da on drži oko četiri taoca u zgradi i da je zapretio da će dići u vazduh plinske boce koje nosi sa sobom.

Policija nije još ništa saopštila o ovom događaju, prenosi Rojters.

Jedan policijski izvor je rekao da se ne radi o terorističkom aktu i da se sumnja da on ima nešto protiv kompanije u čijoj se zgradi odigrao ovaj nemili događaj.

Londonska policija je samo objavila da je uhapšen jedan muškarac i da je pretres zgrade u toku, ali da za sada ne znaju ništa o taocima, prenosi agencija Rojters.

Tanjug

objavljeno: 27.04.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.