Policija objavila slike huligana

Izvor: B92, 19.Apr.2013, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija objavila slike huligana

Britanska policija objavila je fotografije lica osumnjičenih da su učestvovala u neredima na utakmici polufinala FA kupa Milvol - Vigan.

Navijači londonskog drugoligaša učestvovali su u međusobnoj i tuči sa policijom, a neredi su trajali duže od pola sata.

Na sm dan utakmice uhapšeno je 14 osoba, 12 navijača Milvola i dva navijača Vigana, a protiv dve osobe pokrenut je postupak zbog učešća u neredima.

Zvaničnik londonske policije Endi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barns najavljuje "duge zabrane prisustva mečevima za učesnike sukoba za koje se krivica dokaže na sudu".

"Preko 60 hiljada ljudi došlo je da gleda fudbal i podrži svoje ekipe. Tužno je što se manjina spremala na incidente. Da bismo poslali jasnu poruku svima koji žele da izazivaju incidente, apelujem na pomoć javnosti u identifikovanju svih lica sumnjivih da su učestvovala u neredima. U tu svrhu danas objavljujemo seriju fotografija".

Vigan je pobedio Milvol i plasirao se u finale FA kupa prvi put u klupskoj istoriji.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.