Izvor: B92, 14.Avg.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao je da skine papagaja sa krova, ali mu on nije ostao dužan

Pripadnici londonske vatrogasne brigade pozvani su u pomoć kada je jedan papagaj izleteo iz kuće svojih vlasnika u predgrađu Edmonton, i posle kraćeg leta odlučio da aterira na krov.

I pored toga što sa krova nije silazio cela tri dana, vlasnici nisu hteli da ga uznemiravaju nadajući se da će njihov ljubimac u nekom trenutku sleteti. A kada je već prošlo toliko vremena, a papagaj nije hteo da se vrati nazad u kuću, pozvali su vatrogasce u pomoć.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se vatrogasci merdevinama popeli na krov i stigli do ptice, koja inače priča i ima veliki fond reči, doživeli su prilično neprijatan doček.

Vlasnici su vatrogascima objasnili da papagaja mogu da nateraju da se spusti ako mu kažu:

"Volim te", na šta on obično odgovara sa "Volim i ja tebe."

Međutim, kada mu je jedan od vatrogasaca rekao da ga voli, papagaj mu je odgovorio sočnom psovkom:

"Fu*k off!", što prevedeno sa engleskog znači: "Od**bi!", i potom je odleteo na drugi krov.

Ubrzo je preleteo na drvo u blizini, a vatrogasci su odustali od daljeg spasavanja i pustili papagaja da nastavi da "kulira".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ni spasavanje papagaja nije uvek prijatno...

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2018

Pripadnici londonske vatrogasne brigade pozvani su u pomoć kada je jedan papagaj izleteo iz kuće svojih vlasnika u predgrađu Edmonton, i posle kraćeg leta odlučio da aterira na krov...I pored toga što sa krova nije silazio cela tri dana, vlasnici nisu hteli da ga uznemiravaju nadajući se da će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.