Poketino prelomio, napušta Totenhem

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino prelomio, napušta Totenhem

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino prelomio je da napusti klub iz Londona. Kao potencijalni naslednici pominju se Edi Hou, Karlo Ančeloti i Julijan Nagelsman iz Lajpciga.
Kako prenosi britanski Dejli Mejl, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama.

Loši rezultati ove sezone, odnosno male >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šanse za plasman u Ligu šampiona naredne sezone - što je moranje sada kada se plaćaju dugovi izgradnje novog stadiona, teraju upravu "pevaca" na novo rešenje.
Kandidati su menadžer Bornmuta Edi Hou, Karlo Ančeloti iz Napolija i Julijan Nagelsman iz Lajpciga.
Sa druge strane, sigurno će i Poketino lako naći novi angažman jer se ranije dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, Real Madridom i Pari Sen Žermenom.
Fudbaleri Totenhema, pred gradski derbi protiv Vest Hema, nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige, dok su u Ligi šampiona na pragu prolaska u osminu finala zajedno sa Bajernom u grupi u kojoj su još Crvena zvezda i Olimpijakos.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poćetino prelomio – napušta Totenhem

Izvor: B92, 19.Nov.2019

Menadžer Totenhema Maurisio Požetino prelomio je da napusti klub iz Londona, prenosi britanski Dejli Mejl...Kako se navodi, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama...Loši rezultati ove sezone, odnosno male...

Nastavak na B92...

Poćetino prelomio – napušta Totenhem

Izvor: OkRadio.rs, 19.Nov.2019

Menadžer Totenhema Maurisio Požetino prelomio je da napusti klub iz Londona, prenosi britanski Dejli Mejl. Kako se navodi, ostaje pitanje samo kada će Argentinac da ode iz redova vicešampiona Evrope pošto se već poverio prijateljima o svojim namerama.   Loši rezultati ove sezone, odnosno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.