Poketino menja Zidana u Realu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino menja Zidana u Realu?

Španski velikan Real Madrid obnovio je interesovanje za Argentinca Maurisija Poketina i želi da ga vidi na mestu trenera umesto Zinedina Zidana, prenosi britanski Miror.

Menadžer londonskog Totenhema prva je opcija predsednika Reala Florentina Pereza, nakon što je izrazio nezadovoljstvo rezultatima ekipe pod vođstvom Zidana na početku sezone.

Perez ima veliko poštovanje za Poketina, zbog svega što je uradio sa Totenhemom i odveo ga do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finala Lige šampiona, i namerava da ga dovede u Madrid.

Poketino se i ranije dovodio u vezu sa Realom, pre povratka Zidana, ali tada nije hteo da napušta London u toku sezone.

Uz Poketina kao mogući naslednici Zidana, koji se nalazi pod sve većim pritiskom, pominju se Žoze Murinjo i Ćabi Alonso.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poketino mijenja Zidana u Realu?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2019

Španski velikan Real Madrid obnovio je interesovanje za Argentinca Maurisija Poketina i želi da ga vidi na mestu trenera umjesto Zinedina Zidana, prenosi britanski Miror.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zidan već bivši, Perez mu našao zamenu

Izvor: 011vodič.com, 24.Sep.2019

Real liči na na onaj iz prošle sezone, a to ne obećava. Takav Real ne žele ni predsednik, ni navijači. Ceh bi uskoro trebalo da plati trener Zinedin Zidan.. Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Real Madrid – OSasuna je 1.40.. Kako prenosi britanski Miror, čelnik kluba Florentino Perez...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.