Podolski još nije tobdžija

Izvor: RTS, 11.Mar.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podolski još nije "tobdžija"

Iako je ranije objavljeno da je Lukas Podolski zvanično potpisao za Arsenal, napadač Kelna demantovao je da je postigao dogovor sa londonskim klubom. „Videćemo šta će se desiti, ali ništa još nije odlučeno. Prethodnih dana mediji su pominjali da je sve dogovoreno, ali zaista nemam šta da kažem, niti da potvrdim", rekao je Podolski.

Napadač Kelna i reprezentacije Nemačke Lukas Podolski negirao je da je sa čelnicima Arsenala postigao dogovor o prelasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << londonski klub.

"Videćemo šta će se desiti, ali ništa još nije odlučeno. Prethodnih dana mediji su pominjali da je sve dogovoreno, ali zaista nemam šta da kažem, niti da potvrdim. Kada se nešto desi, prvi ću to saopštiti javnosti", rekao je Podolski nemačkim medijima.

Podolski sa ekipom Kelna ima važeći ugovor do leta 2013. godine, a, prema sopstvenim rečima, ne želi da se opterećuje da li će po završetku sezone ostati ili otičhi iz nemačkog prvoligaša.

U dosadašnjem toku sezone Podolski je za Keln odigrao 22 utakmice i postigao 16 prvenstvenih golova. Ovaj fudbaler ima još bolji učinak u reprezentaciji Nemačke, u kojoj je do sada odigrao 95 utakmica i dao 43 pogotka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.