Poćetino preuzima Orlove?

Izvor: B92, 29.Jun.2020, 18:36

Poćetino preuzima "Orlove"?

Argentinski trener Maurisijo Poćetino mogao bi uskoro da se vrati fudbalu.

Kako prenosi portugalski "Record", ovaj 48-godišnjak bi nakon otkaza u Totenhemu krajem prošle godine, mogao da sedne na klupu Benfike.

Poćetino je London napustio u novembru 2019. posle serije loših rezultata i tada ga je zamenio Žoze Murinjo.

Najveći uspeh sa Totenhemom mu je bilo osvajanje vicešampionske titule >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ligi šampiona.

Dolazak u Benfiku bi svakako bio iznenađujuć, pošto je često bio povezivan sa mnogo zvučnijim klubovima poput Bajerna i Mančester junajteda.

Navodno Benfika mu nudi poprilično unosan ugovor.

U karijeri je trenirao još Espanjol i Sautempton.

Pročitajte još: Revolucionar bez trofeja
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poketino kandidat za klupu "orlova" iz Lisabona

Izvor: RTS, 29.Jun.2020

Argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino, koji je prošle godine dobio otkaz u Totenhemu, najozbiljniji je kandidat za klupu Benfike, prenosi portugalski Rekord. . Poketino je u novembru prošle godine, nakon katastrofalnog početka sezone, dobio otkaz u Totenhemu nakon...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.