Poćetino: Čelsi izgledao kao mali tim

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poćetino: Čelsi izgledao kao mali tim

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je njegov tim učinio da Čelsi izgleda kao mali tim.

Totenhem i Čelsi odigrali su nerešeno bez golova, u dosadnom londonskom derbiju 14. kola Premijer lige.

„Igrali smo protiv branioca titule i dobro je kada steknete utisak da je Čelsi mali tim, a da Totenhem može da pobedi u svakoj utakmici. To nije lako, mi smo jedna od najmlađih ekipa u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ligi“, rekao je Poćetino.

On se potom osvrnuo na samu utakmicu i naveo da su domaćini zaslužili trijumf.

„Moramo da nastavimo da radimo naporno jer je odigrano tek 14 utakmica, pa je rano govoriti o kraju sezone. Stvorili smo dovoljno šansi da postignemo gol, Čelsi je imao samo jedan šut u okvir gola, onaj Azarov. Zato mislim da smo zaslužili više“, dodao je Argentinac.

Menadžer Totenhema rekao je da su ’Pevci’ dominirali, iako su ’Plavci’ odigrali najbolji meč od početka sezone.

„Čelsi je odigrao jednu od najboljih partija ove sezone. Mislim da kada uložite ovoliki trud i pokažete ovakvu zrelost, morate biti zadovoljni igračima“, zaključio je Poćetino.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poketino: "Čelsi izgledao kao mali tim"

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015

Argentinac 'pecnuo' svoje gradske rivale...Ovog vikenda, koplja su ukrstili Čelsi i Totenhem, u londonskom derbiju, koji nije opravdao taj epitet, pročitajte ovde...Meč je završen nepopularnim rezultatom 0-0, a zbog neefikasnosti, i nedostatka uzbuđenja, navijači će se potruditi da ga što pre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.