Počela prodaja karata za Vimbldon

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za Vimbldon

Organizatori teniskog turnira u Vimbldonu saopštili su da su pustili u prodaju 2.500 petogodišnjih kompleta karata za mečeve na Centralnom terenu.

Cena jednog godišnjeg paketa iznosi 40.700 dolara. Kompleti ulaznica za mečeve na Centralnom terenu Vimbldona kupcima garantuju mesto na svakom meču na tom terenu u periodu od 2011. do 2015. godine. Turnir u Vimbldonu održava se ove godine od 22. juna do 5. jula, a mečeve iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Londona ekskluzivno će prenositi televizija B92.

Organizatori trećeg grendslema u sezoni očekuju da će od prodaje petogodišnjih kompleta zaraditi oko 87,3 miliona dolara.

Prvi put će se mečevi na igrati na Centralnom terenu sa novopostavljenim pokretnim krovom, koji će sprečiti prekidanje i odlaganje mečeva zbog kiše.

U saopštenju organizatora takođe se navodi i da je uloženo mnogo novca u izgradnju restorana i kafića u okviru teniskog kompleksa, u kojima će pristup imati samo vlasnici godišnjih karata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji karte za Vimbldon

Izvor: RTV Pink, 02.Apr.2009

. . . Organizatori teniskog turnira na Vimbldonu saopštili su danas da su pustili u prodaju 2.500. petogodišnjih kompleta karata za mečeve na Centralnom terenu po ceni od 40.700 dolara za svaku godinu. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.