Pobede Engleske i Slovenije, sedam golova Islanda u kvalifikacijama za EP

Izvor: Beta, 26.Mar.2023, 20:56

Pobede Engleske i Slovenije, sedam golova Islanda u kvalifikacijama za EP

Fudbalska reprezentacija Engleske pobedila je danas u Londonu Ukrajinu sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.Na londonskom Vembliju, Engleska je povela u 37. minutu golom kapitena Harija Kejna, kome je asistirao Bukajo Saka. Saka je tri minuta kasnije lepim golom sa oko 20 metara postavio konačan rezultat.Engleska je prva na tabeli u grupi sa svih šest bodova, a Ukrajina, koja u prvoj utakmici u kvalifikacijama nije šutnula u okvir gola, nema bodove.Fudbalska reprezentacija Slovenije pobedila je u Ljubljani selekciju San Marina sa 2:0, u drugom kolu Grupe H.Domaći su poveli golom koji je Benjamin Šeško postigao u 56. minutu, a konačan rezultat postavio je igrač San Marina Roberto Di Majo, autogolom u 60. minutu.Slovenija ima šest bodova, a San Marino je u obe utakmice pretrpeo oba poraza.Fudbaleri Islanda pobedili su na gostujućem terenu Lihtenštajn sa 7:0, u drugom kolu Grupe H.Trostruki strelac bio je Aron Gunarson, koji je postigao golove u 48, 68. i 73. minutu iz jedanaesterca. Strelci su bili još David Kristjan Olafson u trećem minutu, Hakon Arnar Haraldson u 38. minutu, Andri Gudjonsen u 85. i Mikael Elertson u 87. minutu.Island sada ima tri boda u prve dve utakmice ...
Pogledaj vesti o: London,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pobede Engleske i Slovenije, sedam golova Islanda u kvalifikacijama za EP

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2023

Fudbalska reprezentacija Engleske pobedila je danas u Londonu Ukrajinu sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.