Po čemu je davljenik Fulam jedinstven u Engleskoj u poslednje 42 godine

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po čemu je davljenik Fulam jedinstven u Engleskoj u poslednje 42 godine

Prvak Mančester siti rutinski pobedio u Londonu s 2:0 u prvoj utakmici 32. kola Premijer lige.

I s Aleksandrom Mitrovićem u timu i bez njega u svom napadu Fulam nastavlja da tone i, sva je prilika, nema mu spasa. Pretrpeo je i osmi uzastopni poraz u engleskom prvenstvu, a pola od toga bilo je na njegovom stadionu.

Naš igrač se nije našao ni na klupi za rezerve, uostalom ni Lazar Marković, novajlija iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zimskog prelaznog roka. Trener Skot Parker je obrazložio da Mitrović nije spreman za odlučne napore, a pogotovo posle zahtevne uloge na meču reprezentacije protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Već 12 utakmica uzastopno Fulamova mreža se trese najmanje dvaput. To se nije desilo nijednom engleskom prvoligašu posle oktobarske jeseni 1977, kada je Njukasl, računajući i prethodnu sezonu, najmanje po dva puta vadio loptu iz svog gola na 14 mečeva uzastopce.

Londonski tim, koji ima sve manje šansi da ostane u najboljem društvu u prvoj godini povratka, nije primio ni gol 29. decembra, pošto je pred svojom publikom savladao Hadersfild s 1:0, a zatim je izgubio u 11 od 12 utakmica, pobedivši samo Brajton (4:2), takođe na svom stadionu, i to potpunim preokretom u drugom poluvremenu.

Siti je posao obavio u ranom delu utakmice. Prvi gol je u 5. minutu dao Portugalac Bernardo Silva, koji je igrao protiv Srbije, a drugi u 27. minutu argentinski napadački as Serhio Aguero, koji se s 19 pogodaka izdvojio na čelu liste strelaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Po čemu je davljenik Fulam jedinstven u Engleskoj u poslednje 42 godine (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2019

Prvak Mančester siti rutinski pobedio u Londonu s 2:0 u prvoj utakmici 32. kola Premijer lige...I s Aleksandrom Mitrovićem u timu i bez njega u svom napadu Fulam nastavlja da tone i, sva je prilika, nema mu spasa. Pretrpeo je i osmi uzastopni poraz u engleskom prvenstvu, a pola od toga bilo je na njegovom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.