Plavci i pevci dominiraju u timu sezone

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavci" i "pevci" dominiraju u timu sezone

Udruženje profesionalnih fudbalera Engleske u najbolji tim Premijer lige u ovoj sezoni uvrstilo je po četvoricu igrača Čelsija i Totenhema.

U izboru najboljih igrača učestvovali su klubovi Premijer lige, nižih liga Engleske, kao i timovi ženske Super lige.
PFA je uoči svečane, 44. ceremonije dodele priznanja za najbolje igrače, koja će se održati predstojeće nedelje u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londonu, saopštila najbolji tim godine, preneli su britanski mediji.
Na golu najbolje postave Premijer lige nalazi se čuvar mreže Mančester junajteda David de Hea, a ispred njega su desni bek Totenhema Kajl Voker i levi Deni Rouz, kao i defanzivci Čelsija David Luiz i Geri Kejhil.
Na sredini terena su fudbaleri Čelsija Ngolo Kante i Eden Azar, Dele Ali iz Totenhema i vezista Liverpula Sadio Mane.
U napadu se nalaze Hari Kejn iz Totenhema i Romelu Lukaku iz Evertona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PFA: Čelsi i Totenhem dominiraju u timu sezone

Izvor: B92, 20.Apr.2017

Po četvorica fudbalera iz Čelsija i Totenhema nalaze se u idealnom timu Premijer lige u izboru Unije profesionalnih igrača Premijer lige (PFA)...Pored njih u najboljih 11 po jednog predstavnika imaju još samo Mančester Junajted, Liverpul i njegov gradski rival Čelsi...Na golu je već godinama najbolji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.