Pas izujedao petoricu policajaca

Izvor: Blic, 22.Mar.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas izujedao petoricu policajaca

Pet policajaca primljeno je u bolnicu nakon što ih je napao pas tokom jedne današnje akcije hapšenja u Londonu, saopštila je britanska policija.

Policajci su pokušali da uhapse jednog čoveka u istočnom delu Londona kada ih je napao pas sličan pitbulu, saopšteno je iz londonske policije.

Četiri policajca pretrpela su ozbiljne povrede dok je jedan lakše povređen pre nego što su uspeli da ubiju psa.

Pripadnici policije uhapsili su mladjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muškarca u današnjoj akciji, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti: Upoznajte Ozija, psa-akrobatu Londonski Zoo vrt popisao životinje Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Jedanaestogodišnjak osuđen za krađu u neredima u Londonu Više od 1.000 ljudi uhapšeno zbog nemira u Londonu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Put-bul ozbiljno izujedao pet policajaca

Izvor: Mondo, 22.Mar.2012

Pet policajaca primljeno je u bolnicu nakon što ih je napao pas tokom jedne današnje akcije hapšenja u Londonu, saopštila je britanska policija.

Nastavak na Mondo...

London: Pas izujedao 5 policajaca

Izvor: B92, 23.Mar.2012, 11:25

London -- Pas izujedao pet policajaca tokom akcije hapšenja jednog čoveka u istočnom Londonu. Svi policajci su zbog ujeda primljeni u bolnicu...Policajci su pokušali da uhapse jednog čoveka u istočnom delu Londona kada ih je napao pas sličan pitbulu, saopšteno je iz londonske policije. Četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.