Pit Doerti osuđen na šest meseci zatvora

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pit Doerti osuđen na šest meseci zatvora

LONDON - Britanski muzičar Pit Doerti i bivši dečko manekenke Kejt Mos, osuđen je u petak na šest meseci zatvora zbog posedovanja kokaina, prenele su svetske agencije.

Doerti, koji je poznat po problematičnom ponašanju, pred sudom u Londonu je priznao krivicu i prebačen je na služenje kazne.

Pevač je uhapšen u okviru policijske istrage smrti bogate naslednice Robin Vajthed, koja je umrla prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine od, kako se veruje, prekomerne doze narkotika.

Tridesetdvogodišnji britanac je u nekoliko navrata služio zatvorske kazne zbog uzimanja droge, alkohola i saobraćajnih prekršaja, a nedavno je osumnjičen za krađu gitare iz prodavnice u nemačkom gradu Regensburgu, dok je bio na snimanju filma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.