Pit Doerti (opet) na rehabilitaciji

Izvor: B92, 27.Jun.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pit Doerti (opet) na rehabilitaciji

Britanski muzičar i tekostopisac Pit Doerti otišao je na rehabilitaciju u Tajland, prenose britanski mediji.

''Piter je otišao na rehabilitaciju u Tajland'', stoji u saopštenju okačenom na njegov veb sajt. ''On je napustio (londonski aerodrom) Hitrou sinoć i stići će ujutro u Tajland. Želimo mu dobro. On planira da nastavi da radi na novim pesmama za album koji se nestrpljivo očekuje'', dodaje se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Doerti, bivši dečko manekenke Kejt Mos, godinama se bori protiv zavisnosti od heroina i kokaina i 2007. je proveo šest nedelja na rehabilitaciji pre nego što se ponovo okrenuo drogi.

Nekadašnji frontmen indi rok grupe ''The Libertines'' nedavno je objavio da planira da iskoristi reči pesama preminule pevačice Ejmi Vanhaus za svoj sledeći studijski album.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pit Doerti ponovo na lečenju

Izvor: Mondo, 28.Jun.2012, 11:52

Muzičar otišao na rehabilitaciju od droge na Tajland.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.