Pičiz Geldof umrla od prekomenre doze heroina

Izvor: Politika, 01.Maj.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pičiz Geldof umrla od prekomenre doze heroina

LONDON - Pičiz Geldof, ćerka irskog muzičara Boba Geldofa, umrla je od prekomerne doze heroina, kao i njena majka Pola Jejts 2000, objavio je danas britanski list Tajms.

Pičiz Geldof (25) pronađena je mrtva 7. aprila, a autopsija prvobitno nije omogućila preciznije detalje o uzrocima njene smrti. Ona je pronađena u svojoj kući u Kentu, u kojoj se u tom trenutku nalazio i njen 11-mesečni sin.

Inspektori koji vode istragu danas će saopštiti rezultate toksikološke >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << analize koji su pokazali da je ona preminula od prevelike doze heroina, piše Tajms, ukazujući na „tragičnu sličnost” sa smrću njemne majke.

Pola Jejts umrla je od slučajnog overdoziranja 2000, kada je imala 41 godinu, i u trenutku dok se u kući nalazila njena četvorogodišnja ćerka Tajger Lili.

Tajms piše da je u poslednje vreme Pičiz Geldof bila opsednuta smrću svoje majke.

Beta

objavljeno: 01.05.2014.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Pičiz Geldof ipak uzela heroin pre smrti

Izvor: Mondo, 02.Maj.2014, 08:56

Nije jasno od čega je ćerka Boba Geldofa umrla, ali je u sistemu imala heroin. Njen muž će biti ispitan.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.