Petra Eklston se porodila u tajnosti pre mesec dana?

Izvor: Blic, 29.Mar.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petra Eklston se porodila u tajnosti pre mesec dana?

Petra Eklston, ćerka Slavice i Bernija Eklstona, navodno se porodila još pre mesec dana, a srećnu vest je čuvala u tajnosti. Naslednica je navodno u Londonu rodila devojčicu po imenu Lavinija.

Početkom nedelje Petra Eklston je fotografisana u uskoj odeći ispod koje se nije ocrtavao trudnički stomak. Zato su mediji počeli da spekulišu da se bogata naslednica porodila u tajnosti.

Kako prenosi "Hello!Online", Petra je rodila devojčicu kojoj je dala ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lavinija. Po izlasku iz bolnice u Londonu, navodno se vratila u Los Anđeles, gde živi sa suprugom Džejmsom Stantom.

Petra nikada nije javno govorila o svojoj trudnoći, a nije čak zvanično ni potvrdila da je u drugom stanju, tako da je vrlo moguće da ni oko porođaja nije želela da pravi veliku pompu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petra Eklston se porodila u tajnosti pre mesec dana?

Izvor: Dzungla.org, 29.Mar.2013

Petra Eklston, ćerka Slavice i Bernija Eklstona, navodno se porodila još pre mesec dana, a srećnu vest je čuvala u tajnosti. Naslednica je navodno u Londonu rodila devojčicu po imenu Lavinija.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.