Peskov: Optužbe Londona su na ivici banditizma

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Optužbe Londona su "na ivici banditizma"

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da su optužbe Velike Britanije da Moskva stoji iza trovanja bivšeg ruskog dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja "na ivici banditizma”.
"Mi kažemo da je ovo nešto neviđeno i što se možda graniči sa banditizmom. Šta stoji iza toga? Da li su to unutrašnji problemi Britanije ili problemi vezani za saradnju te zemlje sa njenim saveznicima, ili pak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nešto treće? Čini se da se nas to ne tiče", rekao je Peskov za NTV stanicu, prenose RIA Novosti.

Moskva se optužuje da je odgovorna za napad izveden 4. marta na Skripalja i njegovu ćerku, što je prvi poznati slučaj upotrebe nervnog agensa u Evropi posle Drugog svetskog rata.
Velika Britanija je proterala 23 Rusa, a Rusija je uzvratila naloživši proterivanje istog broja Britanaca.
Pogledaj vesti o: London,   Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov: Optužbe u slučaju „Skripalj“ graniče se sa banditizmom

Izvor: Vostok.rs, 25.Mar.2018

Moskva smatra da se optužbe Velike Britanije u slučaju trovanja bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja graniče sa banditizmom, te da je neophodno nositi se sa tom provokacijom, saopštio je Dmitrij Peskov, pres sekretar redsednika Putina.. . „To je neviđeno. Niko nikad nije vidio da je jedna...

Nastavak na Vostok.rs...

Peskov: Rusija će odgovoriti ako SAD proteraju diplomate

Izvor: RTS, 26.Mar.2018, 13:14

Rusija će odgovoriti na isti način ukoliko Sjedinjene Američke Države proteraju ruske diplomate zbog trovanja bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.