Paul Rodgers - Otvoren sam za reunion sa Queen-om

Izvor: MetalSerbia.com, 20.Okt.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paul Rodgers - 'Otvoren sam za reunion sa Queen-om'

U intervjuu za portal billboard.com, legenda rock muzike, Paul Rodgers, izjavio je da je upoznat sa glasinama vezanim za njegov povratak u grupu Queen radi nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu iduće godine. Pevač dodaje da bi, iako ništa nije zvanično, bio sasvim otvoren za tako nešto.
"Mislim da smo prošli fantastično. Postojala je mogućnost potpune katastrofe i mislim da smo zaista sjajno sve odradili. Obišli smo svet dva puta, snimili album, ali jednostavno nisam želeo da se time bavim zauvek. Međutim, događaj poput olimpijade bio bi idealna prilika za reunion", zakljućuje vokal.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MetalSerbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MetalSerbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MetalSerbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.