Parti pred vratima Londona, ko plaća ceh?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 11:38

Parti pred vratima Londona, ko plaća ceh?

Čak tri imena pominjana kao opcije.

Tomas Parti glasi za prioritet u Artetinim planovima za naredno leto.

Arsenalu fali finansijska moć, Liga šampiona je nemoguća dok Liga Evrope sa druge strane ne donosi tolike prihode. Rešenje jeste prodaja. Igrač na kom sigurno "tobdžije" mogu zaraditi jeste Obamejang, ali španski stručnjak želi da izbegne prodaju svog kapitena.

Po engleskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medijima se spominje mogućnost prodaja jednog od trojca Genduzi, Lakazet, Toreira.

Mladi Francuz je zbog svog ponašanja daleko od prvog tima, dok se za Lakazeta u par navrata pisalo da postoji interesovanje Atletiko Madrida, ali bez predloga razmene za Partija.

Ostaje da se sačeka kraj sezone i rešavanje 'Obamejang' pitanja, a potom slede i pojačanja. Navodno je Parti izrazio želju da se oproba u Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.