Parđu ostaje u Njukaslu do leta 2020. godine

Izvor: Kurir, 27.Sep.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parđu ostaje u Njukaslu do leta 2020. godine

Pre ekipe Njukasla, Parđu je vodio londonske timove Čarlton i Vest Hem, kao i Reding i Sautempton

NJUKASL - Menadžer engleskog premijerligaša Njukasla Alan Parđu potpisao je danas novi, osmogodišnji ugovor sa tim klubom.

Parđu je u Njukasl došao 2010. godine, a prošle sezone sa "svrakama" je osvojio peto mesto i obezbedio plasman u Ligu Evrope.

"Ako pogledate klubove kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mančester Junajted i Arsenal, tamo su Aleks Ferguson i Arsen Venger pokazali da su stabilnost i sigurnost najbolja osnova za dobre rezultate. Mi želimo to da postignemo i u Njukaslu", rekao je izvršni direktor crno-belih Derek Lambijas za sajt kluba.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njukasl produžio ugovor sa trenerom Pardjuom

Izvor: Beta, 27.Sep.2012

BEOGRAD, 27. septembra 2012. (Beta) - Fudbalski klub Njukasl saopštio je u četvrtak da je potpisao novi osmogodišnji ugovor sa trenerom Alanom Pardjuom...On je medju crno-bele došao krajem 2010. godine, a.

Nastavak na Beta...

To je poverenje: Pardju ostaje u Njukaslu do leta 2020. godine

Izvor: Blic, 28.Sep.2012, 09:20

Menadžer engleskog premijerligaša Njukasla Alan Pardju potpisao je novi, osmogodišnji ugovor sa "svrakama"...Pardju je u Njukasl došao 2010. godine, a prošle sezone sa "svrakama" je osvojio peto mesto i obezbedio plasman u Ligu Evrope..."Ako pogledate klubove kao što su Mančester Junajted i Arsenal,...

Nastavak na Blic...

Pardju Njukaslov Ferguson?

Izvor: Sportal.rs, 28.Sep.2012

Menadžer fudbalera Njukasl junajteda Alan Pardju mogao bi da krene putem kolege iz Mančestera Aleksa Fergusona. Naime, njemu je klub sa severoistoka Engleske ponudio novi osmogodišnji ugovor, po kojem bi ostao na "Sent Džejms Parku" do juna 2020.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.