Papina sluškinja pronađena mrtva

Izvor: Mondo, 25.Feb.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papina sluškinja pronađena mrtva

Miriam Valou (34), lična asistentkinja pape Franje, pronađena je mrtva u svom stanu u predgrađu Rima, objavio je portal londonskog Mirora.

Foto: AP Photo/Enric Marti

Miriam je eritrejskog porekla i bila je u sedmom mesecu trudnoće, a godinama je radila u gostinskoj kući Santa Marta kao recepcionarka papi i drugim biskupima i kardinalima koji bi tamo odseli.

Američki portal Dejli Bist javlja da policija razmatra teoriju da je u slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upleten Miriamin suprug za kojeg se sumnja da ju je oženio da bi ona mogla dobiti državljanstvo.

Miriam je, inače, patila od teškog oblika dijabetesa pa je njena trudnoća, kako se navodi, proglašena visokorizičnom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mediji: Papina asistentkinja pronađena mrtva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016

Miriam Valou, 34-godišnja lična asistentkinja pape Franje, pronađena je mrtva u svom stanu u predgrađu Rima, objavio je portal londonskog Mirora...Miriam je eritrejskog porekla i bila je u sedmom mesecu trudnoće, a godinama je radila u gostinskoj kući Santa Marta kao recepcionarka papi i drugim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.