Pao dogovor: David Luiz se vraća u Čelsi

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor: David Luiz se vraća u Čelsi

Brazilski defanzivac David Luiz zaputio se za London, gde treba da prođe medicinske preglede kako bi se vratio u Čelsi. To je rezultat intenzivnih pregovora, koje su ovih dana vodili Plavci i PSŽ.

Luiz je u Pariz došao upravo iz Čelsija pre dve godine za 50 miliona funti, a sada se na Stamford Bridž vraća za 12 miliona manje. Klubovi su se dogovorili da obeštećenje bude 38 miliona funti, iako je Čelsi nudio 32.

Za dve godine u PSŽ Luiz je osvojio dve titule šampiona te zemlje, a prethodno je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona i Ligu Evrope. Ipak, nedostaje mu Premijer liga i voljan je da ove sezone ostvari taj san.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.