PRVI ČOVEK FULAMA ODBIO MILIONE ZA MITROVIĆA: Opleo i po Saudijcima - Sa toliko novca možeš da se izvučeš i sa UBISTVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:10

PRVI ČOVEK FULAMA ODBIO MILIONE ZA MITROVIĆA: Opleo i po Saudijcima - "Sa toliko novca možeš da se izvučeš i sa UBISTVOM"

Sadržaće svoje najbolje igrače u Londonu...

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović i dalje nema dozvolu Fulama da ode u Saudijsku Arabiju. Ako je suditi prema rečima vlasnika londonskog kluba Tonija Kana, ništa se neće po tom pitanju prominiti.

Fulam je odbio dve ponude od Al Hilala, drugu od 40 miliona evra, ali se očekuje da Saudijci idu i do 50 miliona kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spojili Mitrovića sa Sergejom Milinković-Savićem. Međutim, Kan je stavio tačku na odlazak najboljeg igrača.

– Definitivno smo posvećeni tome da zadržimo naše najbolje igrače i uradićemo sve što je potrebno. Imamo sjajan tim, sjajnu sezonu, jednu od najboljih u istoriji kluba. Uzbuđen sam zbog sledeće koja dolazi – rekao je Kan.

Takođe, dao je izjavu koja je odjeknula u svetu, spajajući potencijalni transfer Mitrovića sa stanjem ljudskih prava u Saudijskoj Arabiji.

– Neverovatno je. Mislim da ako imate puno novca da možete da se izvučete s bilo čim, uključujući i ubistvo. Mogu da pokušaju da dovedu najbolje na svetu, prišli su mnogima, ali mi ćemo zadržati naše igrače po sveku cenu – poručio je prvi čovek Fulama, aludirajući na ubistvo novinara Džamala Kašogija.

Mitrović je dao 111 golova na 204 utakmice za Fulam i sigurno bi njegov odlazak bio nenadoknadiv gubitak. S druge strane, snažni Smederevac insistirao je na transferu Al Hilal, ali izgleda bezuspešno...

Ono što je zanimljivo je da Mitrovića čeka ista plata u Al Hilalu kao SMS-a, po čemu će obojica stati u red jednih od najplaćenijih na svetu.

Biće tačno na deobi osmog mesta. Britanski mediji su ranije preneli da je najbolji strelac u istoriji Srbije već dao pristanak na te uslove i da će se obavezati na trogodišnji ugovor.

Međutim, sve dok ne dobije dozvolu Fulama vladaće neizvesnost. Ukoliko je sad nije prekinuo Kan...

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.