PROMOVIŠE NOVU PESMU: Ledi Gaga šeta svinjski nos

Izvor: Kurir, 31.Avg.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOVIŠE NOVU PESMU: Ledi Gaga šeta svinjski nos

Osim gumene njuške, pevačica je po Londonu šetala noseći crni kačket sa svinjskim ušima i igračku u obliku praseta

Ledi Gaga (27) kao da do sada nije privlačila dovoljno pažnje bizarnim odevnim kombinacijama pa je sada želela još više da iznenadi svoje fanove te je na lice stavila svinjsku njušku.

Pevačica trenutno promoviše novi singl 'Swine' (svinja), pa se u skladu s nazivom pesme i obukla. Osim gumene njuške, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Londonu je šetala noseći crni šešir sa svinjskim ušima i igračku u obliku praseta.

S obzirom da Ledi Gaga nije zadovoljna kako je publika prihvatila njen prethodni singl “Applause”, koji nije uspeo da  skine s vrha pesmu “Roar” Kejti Peri, pevačica se svim silama trudi da pridobije što više pažnje pre izlaska novog albuma “ARTPOP” u novembru.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nije lepo, al je glupo: Ledi Gaga se maskirala u prase!

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2013

Ledi Gaga (27) kao da do sada nije privlačila dovoljno pažnje bizarnim odevnim kombinacijama pa je sada želela još više da iznenadi svoje fanove te je na lice stavila svinjsku njušku. Pevačica trenutno promoviše novi singl ‘Swine’ (svinja), pa se u skladu s nazivom pesme i obukla. Osim gumene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.