PREMIJER LIGA: Sve pucalo u londonskom derbiju, ali nije bilo pobednika, novi kiks Liverpula (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Sve pucalo u londonskom derbiju, ali nije bilo pobednika, novi kiks Liverpula (VIDEO)

Odigrana su još dva meča Premijer lige, Liverpul je doživeo poraz na Enfildu od Kristal Palasa, dok u londonskom derbiju između Arsenala i Totenhema nije bilo pobednika.

Utakmice između Arsenala i Totenhema uvek izazivaju mnogo pažnje, kako kod igrača, tako i kod navijača i neutralnih posmatrača, s obzirom da vrlo često njihovi dueli obiluju varnicama i golovima. Ovog puta bilo ih je samo dva, ali su ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbala mogli da uživaju u 90 minuta fudbalske predstave.
Odbrana Arsenala ove sezone nikako ne deluje kako treba, a upravo zbog nje, tačnije štopera Košćelnog Totenhem je došao u vođstvo. Ostalo je nejasno kako je tako loše Francuz odreagovao, pokušavši da napravi ofsajd zamku Hariju Kejnu, koji je to iskoristio, izašao sam ispred Čeha, što on nemilosrdno koristi za vođstvo Totenhema.

Totenhem je uspeo u svojoj nameri, te se odmah vratio odličnoj postavci u odbrani. ‘Tobdžije nisu uspevale da opale poneko đule sve do 77. minuta kada je levi bek Kiran Gibs sačekao loptu na drugoj stativi i poravnao rezultat.

Imao je do kraja Olivije Žiru još par prilika za potpuni preokret, ali je ostalo 1:1, što je možda i najrealniji ishod.
U drugom meču igranom u isto vreme Liverpul je na svom Enfildu dočekao Kristal Palas i ponovo se protiv autsajdera proveo kao ‘bos po trnju’. Bolasi je doveo goste u vođstvo već u 21. minutu, za šok Klopa i domaćih navijača.

Na izjednačenje se čekalo sve do završnice poluvremena, što je i najbolje vreme za postizanje gola. A ko drugi nego Filip Kutinjo ponovo spašava Liverpul golom u 42. minutu.

Međutim, to nije bilo dovoljno ni za bod. Iako je Liverpul napadao i stvarao šanse, Dan je osam minuta pre kraja zatresao mrežu Minjolea za konačnih 1:2 u korist Kristal Palasa.


Premijer liga, 12. kolo:
Rezultati:
Nedelja:
Aston Vila – Mančester siti 0:0
Liverpul – Kristal Palas 1:2 (1:1)
(Kutinjo 43 – Bolasi 21, Dan 82)
Arsenal – Totenhem 1:1 (0:1)
(Gibs 77 – Kejn 32)
Odigrano u subotu:
Bornmut – Njukasl 0:1 (0:1)
(Perez 27)
Mančester junajted – Vest Bromvič Albion 2:0 (0:0)
(Lingard 52, Mata 90+1pen)
Vest Hem – Everton 1:1 (1:1)
(Lanzini 30 – Lukaku 43)
Lester – Votford 2:1 (0:0)
(Kante 52, Vardi 65pen – Dinej 75)
Sanderlend – Sautempton 0:1 (0:0)
(Tadić 69pen)
Norič – Svonsi 1:0 (0:0)
(Hoson 70)
Stouk – Čelsi 1:0 (0:0)
(Arnautović 53)


 
The post PREMIJER LIGA: Sve pucalo u londonskom derbiju, ali nije bilo pobednika, novi kiks Liverpula (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Premijer liga: Remi u londonskom derbiju, "Enfild" zanemeo

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2015

U londonskom derbiju, u 12. kolu Premijer lige, Arsenal i Totenhem podelili su bodove na "Emiratima" - 1:1...Gosti su bili bliži pobedi jer su golom Harija Kejnija od 32. minuta vodili, ali je bod "tobdžijama" doneo Gibs, 13 minuta pre kraja...Najveće iznenađenje kola je poraz Liverpula na "Enfildu"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.