PREMIJER LIGA Statistike, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA Statistike, asistencije, predlozi…

KRISTAL PALAS – VULVERHEMPTON
Nedelja 15.00
Luka Milivojević i saigrači dočekuju iznenađujuće loši Vulverhempton. Silno pojačanim “vukovima” predviđana je uloga iznenađenja sezone, a oni u pet kola imaju tri remija i dva vezana poraza i uz Votford su jedina ekipa bez pobede do sada. Palas je pretrpeo katastrofu na severu Londona i sada traži iskupljenje. Prošle sezone su razmenili pobede kao gosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Na Selharst Parku je bilo 1:0 za Vulverhempton, a Palas je uzvratio sa 2:0 na “Molinou”. Menadžeri raspolažu standardnim sastavima.
MAXBET ASISTENCIJA P/K X, 1P0-1&2P0-2
WEST HAM – MANČESTER JINAJTED
Nedelja 15.00
Može li ovakav Junajted da pobedi nekoga u gostima? Ako ćemo da sudimo po bliskoj tradiciji, “čekićare” – ne može. Poslednja dva duela u Londonu završena su remijem i pobedom Vest Hema. Solskjerov tim igra krajnje neubedljivo, ali se nekako drži pri vrhu tabele. Ipak, već ima sedam bodova manje od arhineprijatelja Liverpula. Među “crvene đavole” vraća se Antoni Marsijal. Za domaći tim neće moći da igraju povređeni Majkl Antonio i suspendovani Artur Masuaku. Vest Hem je izgubio samo u prvom kolu, od Sitija.
MAXBET ASISTENCIJA GG1VGG2, 2G1+
ARSENAL – ASTON VILLA
Nedelja 17.30
Nepredvidivom Arsenalu je bilo malo i 2:0 posle prvog poluvremena na Vikaridž Roudu u Votfordu. Meč je završen 2:2, pa su “tobdžije” već tri kola bez pobede. Ako žele da igraju značajniju rolu od epizodne, moraju da slave protiv gosta iz Birmingema. Vila je poslednji put pobedila na “Emiratima” pre šest godina, ali se prilikom poslednja dva dolaska u severni London baš loše provela, oba puta bilo je 4:0. Veliki problem za Emerija je izostanak Aleksandra Lakazeta. Gost je jači za iskusnog Meta Targeta.
MAXBET ASISTENCIJA 1&D2+, 1P1-3&2P1-3
 
Članak PREMIJER LIGA Statistike, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post PREMIJER LIGA Statistike, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.