PREMIJER LIGA: Liverpul osvojio bod u Londonu na Klopovom debiju

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Liverpul osvojio bod u Londonu na Klopovom debiju

Fudbaleri Totenhema i Liverpula odigrali su bez golova, 0:0 (0:0) u prvom meču devetog kola Premijer lige. 

Liverpul je ostao u sredini tabele sa 13 bodova, dok Totenhem ima bod više, pa i jednima i drugima predstoji velika borba za plasman među prve četiri ekipe.
Debitant na klupi Liverpula Jirgen Klop nije mogao da računa na Danijela Staridža koji je zadobio nezgodan udarac u koleno na poslednjem treningu, a van stroja su i dalje Henderson i Benteke, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao i Ings i Gomez koji će provesti duži period van terena. 
Liverpul ni danas nije bio na željenom nivou, Totenhem je imao više od igre i bolje prilike, a golman Minjole je bio jedan od najboljih pojedinaca. ”Crveni” su najbolju priliku imali na početku meča, kada je u 10. minutu Origi pogodio okvir gola.
Domaći su najbliži golu bili pet minuta pre kraja kada je Kejnov snažan udarac sa 16 metara Minjole poslao u korner. 
Liverpul je najčešće pretio preko Divoka Origija, koji je u finišu solidno šutirao u prvi ugao, ali je na mestu bio Ljoris. U poslednjim minutima i Emre Čan je imao dobar pokušaj sa 20 metara, ali je lopta prošla za malo pored gola.

Premijer liga, 9. kolo:
Totenhem – Liverpul 0:0
16.00 Čelsi – Aston vila
16.00 Mančester siti – Bornmut
16.00 Everton – Mančester junajted
16.00 Sautempton – Lester 
16.00 VBA – Sanderlend
16.00 Kristal Palas – Vest hem
18.30 Votford – Arsenal 
Nedelja: 
17.00 Njukasl – Norič
Ponedeljak:
21.00 Svonsi – Stouk


The post PREMIJER LIGA: Liverpul osvojio bod u Londonu na Klopovom debiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golmani obeležili Klopov debi

Izvor: B92, 17.Okt.2015

Fudbaleri Totenhema i Liverpula igrali su bez golova u prvom meču devetog kola, na debiju Jirgena Klopa u Premijer ligi. Igo Loris i Simon Minjole su fantastičnim odbranama sprečili pogotke Divoka Origija, Adama Lalane, Filipa Kutinja i Lukasa Leive s jedne, te Harija Kejna, Klintona Nđijea i Jana...

Nastavak na B92...

Klop debitovao remijem, pobeda "plavaca"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Fudbaleri Totenhema i Liverpula odigrali su danas nerešeno bez golova u prvoj utakmici devetog kola engleske Premijer lige...Na klupi Liverpula debitovao je Nemac i novi trener kluba Jirgen Klop, koji je tako zabeležio isti debi kao i jedan od njegovih prethodnika, Roj Hodžson...Utakmica na stadionu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.