PREMIJER LIGA: Đavoli u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 09:30

PREMIJER LIGA: Đavoli u Londonu

Zanimljiv meč u prestonici.

U nedelju od 15 časova sastaju se Vest Hem i Mančester junajted u okviru petog kola Premijer Lige.

Mančester Junajted u ovaj meč ulazi posle poraza u Ligi šampiona od Jang Bojsa 2:1. Vest Hem je u znatno boljem raspoloženju pošto je slavio na gostovanju u Zagrebu protiv Dinama (0:2) u okviru Lige Evrope.

Mančester Junajted je šokantno izgubio od Jang Bojsa u Ligi šampiona, a danas (15.00) ga očekuje nimalo lako gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vest Hemu. Kvota na dvojku je 1,85, na iks 3,70, a na keca 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Mančester Junajted.

U prošlom prvenstvenom meču Junajted je slavio na Old Trafordu 1:0. Zadnju pobedu protiv Mančestera Vest Hem je ostvario 2019. godine, tada je bilo 2:0 za "Čekićare".

Na ovom meču domaći tim će biti bez pomoći svog najboljeg strelca Majkl Antonija, koji je zaradio crveni karton na meču protiv Sautemptona. S druge strane, za Junajted neće igrati Rašford i Kavani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.