PREMIJER LIGA: Čekićarima pripao derbi Londona, Lester bolji od Brentforda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:30

PREMIJER LIGA: Čekićarima pripao derbi Londona, Lester bolji od Brentforda

Mečevi devetog kola.

Fudbaleri Vest Hema slavili su golom Majkl Antonija protiv Totenhema 1:0, dok je Lester bio bolji na gostovanju od Brentforda rezultatom 2:1.

Vest Hem je imao više prilika u drugom poluvremenu i do prednosti su došli u 74. minutu. Kresvel je izveo korner, a Majkl Antonio je bio sam u petercu Totenhema i volejom pogodio mrežu Uga Lorisa.

Zanimljivo je da je ekipa Nuna Espirita Santa doživela i četvrti poraz protiv neke londonske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe uz isto toliko odigranih mečeva.

Lester je sjajno otvorio meč protiv Brentforda. Lisice su povele u 14. minutu fantatičnim golom Tilemansa, koji je pogodio sa velike daljine. Izjednačio je domaćin preko Jorgensena u 60, ali je pobedu u 73. minutu doneo Medison.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.