Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Brajton šokirao ‘Čekićare’ u Londonu i dodatno uzdrmao Bilićevu klupu! (VIDEO)

Fudbaleri Brajtona slavili su na gostovanju u prestonici nad ekipom Vest Hema sa 3:0, u okviru devetog kola engleskog šampionata.

Na ovaj način gosti su možda i potpisali otaz Slavenu Biliću kojem se već duže vreme drma klupa, a junak pobede bio je Glen Mari koji je bio dvstruki strelac na ovom susretu.
Prvi od dva pogotka Mari je postigao već u 10. minutu utakmice, kada je nakon odličnog centaršuta Paskala Giba, glavom zatresao mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nemoćnog Džoa Harta.
Potpuni šok usledio je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, kada je Hoze Izkerdo sjajnim udarcem povisio na 2:0 i tako doveo svoj tim u sjajnu situaciju pred nastavak.
Konačan udarac „Čekićarima“ zadao je svojim drugim pogotkom Glen Mari, nakon jedanaesterca koji je skrivio Zabaleta i tako zaokružio svoje sjajno veče.


Standings provided by Sofascore LiveScore

The post PREMIJER LIGA: Brajton šokirao „Čekićare“ u Londonu i dodatno uzdrmao Bilićevu klupu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pedro, majstore! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 13:59

Kakva golčina...Čelsi je na vreme načeo mrežu Votforda, a strelac je bio Pedro Rodrigez...U 12. minutu, Azar je vratio povratnu za Španca, a ovaj sa preko 25 metara od stative matirao nemoćnog Gomeša...Biće ovo sasvim sigurno kandidat za gol kola, a i meseca u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.