PRED DVOMEČ SA ZVEZDOM: Otkriven RAZLOG katastrofe Totenhema protiv Bajerna! Se*s AFERA trese London!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DVOMEČ SA ZVEZDOM: Otkriven RAZLOG katastrofe Totenhema protiv Bajerna! Se*s AFERA trese London!

Ne sluti na dobro.

Fudbaleri Totenhema doživeli su jedan od najubedljivijih poraza u klupskoj istoriji pred svojim navijačima. Pevci su u utorak poniženi od Bajerna u Londonu (2:7) u drugom kolu Lige šampiona, a pre samo nekoliko meseci igrali su finale elitnog takmičenja.

U međuvremenu društvenim mrežama proširila se priča o neslozi među igračima, što svakako ide na ruku Crvenoj zvezdi koja će u sledeća dva kola Lige šampiona igrati protiv prošlogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finaliste.

Radi se navodno o se*s aferi tandema Vertongen-Eriksen. Spekuliše se da je Jan Vertongen spavao sa suprugom Kristijana Eriksena - Sabrinom Kvist!

Zvaničnih potvrda i dalje nema, međutim, ova afera se odrazila formu na oba fudbalera. Poketino ih često ostavlja na klupi, a insinuacije o skandalu u ekipi produbio je još letos njihov tadašnji saigrač Kiran Tripije, pošto je izjavio da se u timu odvija drama, ali da o tome ne želi da priča.

Englez je posle toga napustio London i prešao u madridski Atletiko, a cela priča se zataškala. Bar do utakmice sa Bavarcima, kada je ponovo izašla na videlo.

Kristijan i Sabrina su u braku već sedam godina i već dugo žive mirno iza zatvorenih vrata i daleko od očiju javnosti. Eriksenova izabranica je frizerka po struci, a po završetku školovanja preselila se u London. Par je 2018. godine dobio sina.

Inače, ovo ne bi bila prva fudbalska "se*s afera" na ostrvu, jer je svojevremeno legenda Mančester junajteda Rajan Gigs spavao sa ženom rođenog brata, dok je Vejna Bridža žena varala sa saigračem i proslavljenim kapitenom Čelsija Džonom Terijem.

Pogledajte još slika sa stadiona "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.