Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDA JAČA OD DUDAŠA: Naš desetobojac se povukao sa SP u Londonu (VIDEO)

Srpski desetobojac Mihail Dudaš odlučio je da odustane od daljeg takmičenja na SP u atletici u Londonu.

Jučerašnji dan bio je veoma malorozan za Ivanu Španović, a današnji za Mihaila Dudaša. Srpski atletičar je odlučio da se povuče iz daljeg takmičenja zbog povrede koju je danas dobio u trci na 110 metara sa preponama.
Naime, Dudaš je diskvalifikovan iz te trke, pošto je izgubio korak i pao, a zatim nekako završio trku uz vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od preko 20 sekundi.
Tom prilikom je Srbin doživeo povredu, i pored nje je nastupio u bacanju diska, ali dalje nije mogao i pre večernjeg programa je odlučio da se povuče sa Svetskog prvenstva.
Evo kako je izgledao njegov pad u prvoj današnjoj disciplini:
Trka Dudaša na 110m prepone pic.twitter.com/ILPhuyxDdr
— Atletski Savez Srb (@srbatl) August 12, 2017

The post POVREDA JAČA OD DUDAŠA: Naš desetobojac se povukao sa SP u Londonu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.