POKETINO: Očajnički želim da osvojim Liga kup sa Čelsijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 12:24

POKETINO: "Očajnički želim da osvojim Liga kup sa Čelsijem"

Da li je vreme za prvi trofej Argentinca u Engleskoj?

Menadžer Čelsija Maurisijo Poketino izjavio je da da "očajnički" želi da osvoji Liga kup sa londonskim fudbalskim klubom, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi se plasirao u finale Liga kupa, pošto je na svom terenu pobedio Midlsbro 6:1 u revanš meču polufinala ovog takmičenja. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za Midlsbro.

- Očajnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želim da osvojim trofej ovde. Za godinu i po dana u Parizu osvojili smo tri trofeja i želimo jedan ovde. Očajnički želim pobedu, naravno - rekao je Poketino.

Čelsi će u finalu 25. februara na Vembliju igrati sa boljim iz dvomeča između Fulama i Liverpula.

Liverpul je u prvom meču slavio sa 2:1, a revanš je u sredu u Londonu.

- Na neki način ovo je neverovatno dostignuće. Mislim da je to bio cilj kad smo počeli, bez Lige šampiona, bez Lige Evropa, bez Lige konferencija, da od gotovo nule napravimo tim. Naravno, to je bio cilj, da budemo na Vembliju u februaru - rekao je menadžer Čelsija.

Poketino je istakao da je najvažnije da Čelsi osvoji Liga kup.

- Moramo da odamo priznanje ekipi, pošto je ovo tim u kome ogroman broj igrača možda do sada nije igrao na Vembliju. To je važno za klub, važno je za nas i u ovom procesu da izgradimo tim - zaključio je Poketino.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.