PODIVLJA OD SMUTIJA OD POVRĆA: Marej ponovo pravio šou u Londonu, Britanac GROTESKNO najavio Novaka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 10:24

"PODIVLJA OD SMUTIJA OD POVRĆA": Marej ponovo pravio šou u Londonu, Britanac GROTESKNO najavio Novaka (VIDEO)

Očigledno se dobro zabavljaju.

Legendarni teniser Rodžer Federer odlučio je da završi karijeru, a poslednji meč će mu biti na Lejver kupu. Imajući to u vidu, sve je u znaku Švajcarca u Londonu, ipak na gala večeri pred početak turnira Britanac Endi Marej je bio u centru pažnje, pošto je vodio program.

Duhoviti Škot je predstavljao igrače koji su izlazili na podijum, a najzanimljivu opasku imao je za Novaka Đokovića.

Podivlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od smutija od povrća, on je bez glutena, to je 21-struki Grend slem šampion. Novak Đoković - najavljivao je Mari, dok se i sam Đoković smejao ovim rečima.

Andy’s introduction for Novak at the gala 🥰:

“…going wild on vegetable smoothies, he’s gluten-free, it’s 21-time Grand Slam champion, Novak Djokovic!” 🤣 pic.twitter.com/qPNIfXGvgw

— Rush 🐠 (@drivevolleys) September 22, 2022

Jasno je da je u Londonu odlična atmosfera, a najopušteniji je očigledno Britanac koji je u četvrtak imao zanimljiv opis na svojoj slici na instagramu sa Đokovićem, Nadalom i Federerom.

 - Velika trojka i jedan klovn. Ovakvi treninzi se ne viđaju često. Apsolutna je privilegija deliti teren sa ovom trojicom momaka poslednji put - napisao je Marej.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.