PLAVCI KORAK BLIŽE TITULI: Arsenal i Čelsi igrali bez golova u londonskom derbiju

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAVCI KORAK BLIŽE TITULI: Arsenal i Čelsi igrali bez golova u londonskom derbiju

LONDON - Fudbaleri Arsenala i Čelsija igrali su bez golova u derbi meču 34. kola engleske Premijer lige.

Prvu šansu na utakmici imao je Čelsi u 16. minutu preko Oskara, koji je prebacio golmana Arsenala, ali je intervenisala odbrana domaćeg tima. Trebalo bi napomenuti da je Čelsi možda oštećen za penal, jer je Ospina udario u glavu Oskara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << .

Fudbaleri Arsenala tražili su penal u 30. minutu, pošto je posle udarca Kazorle lopta pogodila u ruku Kajhila. Novu šansu Čelsi je imao u 38. minutu, ali je Ospina zaustavio udarac Ramireša.

Arsenal je u nastavku meča preuzeo inicijativu, a domaći su u 50. minutu imali šansu preko Naćo Monreala, ali je na kraju ostalo 0:0.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su ceo meč za Čelsi.

Čelsi je prvi na tabeli sa 77 bodova, dok je Arsenal treći sa deset poena manje, koliko ima i drugoplasirani Mančester siti. Oba lonondska kluba imaju po meč manje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOKDAUN: Sudija je komotno mogao da broji do deset Oskaru (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2015, 11:46

Londonski derbi bio je nalik Beogradskom. Ne po broju razbijenih glava, ali da po broju golova i šansi. I dok je na stadionu “Rajko Mitić” bilo preko 20 povređenih, na “Emiratima” je samo vezista Čelsija izvukao deblji kraj. Naime, na Brazilca je naleteo golman Arsenala Ospina, udrario u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.