PL - Palas bez Luke do preokreta i pobede nad čekićarima! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Palas bez Luke do preokreta i pobede nad "čekićarima"! (video)

Kakva utakmica u Londonu.

"Čekićari" doživeli tek drugi poraz ove sezone, Kristal Palas bolji u mini derbiju Londona (1:2)

Prvi period igre je bio izjednačen, za domaće najbolje šanse su imali Aler i Lanzini na samom kraju poluvremena dok kod gostiju MekArtur beleži odličan šut, ali golman "čekićara" odlčno reaguje.

Desetak minuta po povratku sa pauze imamo i prvi gol i to u mreži Kristal Palasa. Frederiks asistira sa desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane, Aler se najbolje snalazi u "šumi" igrača i postiže svoj četvrti gol u Premijer ligi, igrao se 54. minut.

Ipak već u 63. minutu gosti dolaze do izjednačenja. Kujate šutira, lopta se odbija od ruke Deklana Rajsa, glavni sudija pokazuje na penal. Van Anholt sigurno realizuje najstrožu kaznu, 1:1 u Londonu.

U samoj završnici dolazi i do velikog preokreta, Žordan Aju postiže gol u 88. minutu, ali glavni sudija meča čeka VAR potvrdu. Uskoro je i dobija, tako da gosti nose sva tri boda sa "Olimpijskog stadiona" u Londonu.

Luka Milivojević nije nastupio na večerašnjem meču zbog suspenzije.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Valensija sigurna protiv Alavesa! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019

"Slepi miševi" pobedom nastavili pozitivnu seriju u španskom prvenstvu...Valensija pobedom nad Alavesom rezultatom (2:1) zalečila rane na "Mestalji" posle duela sa Ajaksom...Domaći tim je sigurnije započeo utakmicu na "Mestalji", Alaves u ovom delu igre nije uspeo ni da napravi veliku šansu za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.