PL - Lampard slavi Alonsa, bude se Čekićari, na Sent Džejms parku prema očekivanjima! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Lampard slavi Alonsa, bude se "Čekićari", na "Sent Džejms parku" prema očekivanjima! (video)

U terminu od 16h odigrana su još tri duela 28. kola Premijer lige.

Juče je Norič otvorio kolo pobedom na "King Pauer" stadionu protiv Lestera, da bi danas u matine terminu Kristal Palas slavio na gostovanju u Brajtonu.

U 16h odigrana su još tri susreta, Bornmut je dočekao Čelsi, Njukasl je ugostio Barnli, dok su "Sveci" igrali u Londonu protiv Vest Hema.

Vest Hem - Sautempton 3:1 (2:1)

Slavili su "Čekićari" kod kuće i upisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri važna boda u borbi za opstanak.

Poveli su u 15. minutu, odličan pas Fornalsa ka novajliji Bouvenu, koji postiže svoj prvi gol u Premijer ligi.

Ipak, samo 16 minuta kasnije, gosti stižu do izjednačenja, Vord-Praus je ubacio loptu sa desne strane, Obafemi ju je glavom pospremio u mrežu domaćina.

Ali, u 40. minutu Vest Hem stiže do novog vođstva. Aler je nekako dobio duel sa golmanom Sotona, nakon toga je u padu uspeo i da prosledi loptu u mrežu rivala za 2:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon devet minuta igre u drugom delu "Čekićari" uvećali prednost, lep pas Fornalsa ka Antoniju, ovaj beži odbrani rivala i matira Mekartija za 3:1 i tako postavlja konačan rezultat.

Bornmut - Čelsi 2:2 (0:1)

Novo razočarenje za Lamparda na "Vitaliti" stadionu.

Poveli su "Plavci" u 33. minutu, nakon centaršuta Džejmsa sa desne strane Žiru pogađa prečku, lopta se odbija do Alonsa, koji trese mrežu "Trešnjica" za 0:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon devet minuta igre u nastavku domaćin stigao do poravnanja, centaršut Frejzera iz kornera sa desne strane, odličan skok Lerme, koji glavom matira Kabaljera.

Potpuni šok za goste iz Londona usledio je samo tri minuta kasnije, kada je na asistenciju Stejsija mrežu "Plavaca" zatresao Džošua King.

Ipak, u 86. minutu "Plavci" dolaze do izjednačenja, Alonso kupi jedan odbitak i glavom loptu smešta u mrežu rivala za novo poravnanje.

Do kraja nije bilo promena, podela bodova.

Njukasl - Barnli 0:0

Na "Sent Džejms Parku" prema očekivanjima, tvrdo.

Najbolju priliku imao je Almiron u 28. minutu, ali je Nik Poup maestralno zaustavio njegov pokušaj.

Njukasl je bio nešto konkretniji, ali nisu uspeli da stvore još neku kvalitetnu priliku pred golom "Kleretsa", te su mreže ostale prazne.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi posustaje, Vest Hem beži iz opasne zone

Izvor: RTS, 29.Feb.2020

Fudbaleri Bornmuta i Čelsija igrali su 2:2 u utakmici 28. kola Premijer lige. Vest Hem pobedom nad Sautemptonom 3:1 beži iz opasne zone. Bez golova u duelu Njukasla i Barnlija. . Kao da je težak poraz od Bajerna u osmini...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.