PL: Kome se smeška Čempionšip?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Kome se smeška Čempionšip?

Fudbaleri Hala, Njukasla i Sanderlenda nisu uspeli da zabeležele pobede, pa će odluka o poslednjem putniku u Čempionšip biti odlučena u 38. kolu.

"Tigrovi" i "svrake" poraženi su od Totenhema u Londonu, odnosno Kvins Park Rendžersa, dok je Sanderlend uzeo "samo" bod na svom terenu protiv Lestera.

Dva učesnika drugorangiranog "ostrvskog" takmičenja za sledeću sezonu su već poznata (KPR i Barnli), a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ukoliko se situacija na dnu tabele ne promeni Hal će u niži ran takmičenja.

Everton i Vest Hem odigrali su "revijalni" meč (bez rezultatskog značaja) na "Bolejn Graundu", a trijumf je "karamelama" u poslednjem minutu doneo Romelu Lukaku.

Barnli i Stouk odigrali su bez golova.

Rezultati:

Sautempton - Aston Vila 6:1 (Mane 13, 14, 16, Long 26, 38, Pele 81. - Benteke 45)

Sanderlend - Lester 0:0

Barnli - Stouk 0:0

KPR - Njukasl 2:1 (Filips 54, Fer 61. - Rivije 24)

Vest Hem - Everton 1:2 (Dauning 62. - Osman 68, Lukaku 90)

Totenhem - Hal 2:0 (Čadli 54, Rouz 61)

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poraz Njukasla od KPR-a, Hal pred ispadanjem

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2015

BARNLI - Fudbaleri Hala, Njukasla i Sanderlenda nisu uspjeli da zabilježele pobjede, pa će odluka o posljednjem putniku u Čempionšip biti odlučena u posljednjem kolu...Hal i Njukasl su poraženi u Londonu od Totenhema, odnosno Kvins Park Rendžersa, dok je Sanderlend uzeo samo bod na svom terenu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.