PETI TRANSFER U ISTORIJI ĐAVOLA: Junajted kupio defanzivca u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETI TRANSFER U ISTORIJI ĐAVOLA: Junajted kupio defanzivca u Londonu

Sve je dogoverno.

Mladi engleski fudbaler Aron Van-Bisaka preći će iz Kristal Palasa u Mančester Junajted za 55 miliona evra, prenosi BBC. Londonski klub je prihvatio ponudu Junajteda i Van-Bisaka će najkasnije za dva dana da bude podvrgnut lekarskim pregledima u Mančesteru.

Odlični desni bek na Old Trafordu imaće platu od 90.000 evra nedeljno, što je za čak osam puta više nego što je imao u Kristal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Palasu. Van-Bisaka je od svoje 11. godine u Kristal Palasu, za prvi tim je debitovao prošle godine i odličnim igrama zavredeo je veliki transfer.

Manchester United have reached an agreement with Crystal Palace to sign right-back Aaron Wan-Bissaka.https://t.co/MzFAZRTd6G@ManUtd #WanBissaka #ManUnited #smallyoutubercommunity #smallyoutubers pic.twitter.com/EqMVjsKagD

— Draco_Evolve (@Draco_Evolve) June 26, 2019

Engleski velikan napravio je peti najveći transfer u istoriji kluba, iza Pola Pogbe, Romelua Lukakua, Anhela Di Marije i Freda. Pred Van-Bisake, Junajted je ovog leta doveo Danijela Džejmsa iz Svonsija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga srpskog reprezentativca Nemanje Matića.

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.